A szemölcsök rendre nőnek, Orvos válaszol | HPVdoktor


További ajánlott fórumok:

Nemi szervi szemölcs mi az oka a mehnyak verzekenysegnek Kedves Gabriella! A méhnyak vérzékenységét az egyszerű gyulladásos, irritált állapottól kezdve egészen a súlyos, gyógyíthatatlna méhnyakrakig bármi okozhatja. Pontosan ezért kell a tünetet komolyan venni és mielőbb orvoshoz fordulni, hogy a sok lehetséges ok közül a valós háttér tisztázásra kerüljön!

  1. Fájdalomcsillapító tapasz: hogy használjuk helyesen, és mit ne tegyünk?
  2. Szemölcsök: Mi okozza és milyen típusai vannak?
  3. Vírusos szemölcs tünetei és kezelése - HáziPatika
  4. Orvos válaszol | HPVdoktor
  5. Így irtható ki a szemölcs - EgészségKalauz

Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Tisztelt Dr.

Nekem a talpamon jött elő fél éve egy szemölcs, ami fájt, ha ráléptem, ezért mihamarabb kezelni akartam. Saját gyógyításokkal próbálkoztam, hogy ha sikerül akkor meg tudjam írni a módját a Világhálóra. Ezek voltak a módszereim: tyúkszem tapasz, vérehulló fecskefű, teafa olaj, bíbor kasvirág, C-vitamin, Béres-csepp, reszelés, ránehezedés, banánhéj, fokhagyma, ecet, szigetelőszalag, olló, almaecet, vazelines almaecet, Reiki, nagyítóval kiégetés, Wartner szemölcsfagyasztó. Mindegyik eljárásnak nagyjából egy, másfél hetet adtam csak, mert azt láttam, hogy ugyan hatnak valamennyire a dolgok, de a szemölcs mindig gyorsabban, nap alatt visszanőtt, mint amennyire én pusztítani tudtam.

A kérdésem a következő lenne. HPV 6 vírusom a szemölcsök rendre nőnek és nem tudom meddig várhatok a műtétre? A nőgyógyászom kimetszést javasolt. Azt szeretném megtudni hogy kb egy hónapot várhatok vele? Nagyon meg vagyok rémülve. Simán csak imminerősítéssel nem tudná a már meglévő vírust legyőzni?

Mi a vírusos szemölcs?

A választ köszönöm. Kedves Klaudia! A HPV vírus jelenléte egyéb kóros elváltozás hiányában nem indikációja műtétnek. Kimeszést csak közepes vagy súlyos elváltozás, rákmegelőző állapot esetén javasolt végezni.

A vírust nem lehet a szemölcsök rendre nőnek. A HPV 6-os egyébként sem tartozik az onkogén, azaz rákkeltő csoportba, ezért ettől egyáltalán nem kell tartania.

tiszta vastagbél tisztítása

A nagyobb dózisú mg rendszeres C vitamin fogyasztás mindenképpen erősíti az immunrendszert, emellett érdemes lenne beoltatnia magát 9 komponensű HPV elleni védőoltással. Szőnyi György Jó napot kívánok doktornő!

féreg oxiurus képes megölni

Férfi vagyok. Már lassan 5 éve szenvedek hpv vírussal. De a dokim szerint már nem sok van,és hamarosan meggyógyulok! Sajnos két havonta járok lézeres szemölcs eltávolításra,mindig egy jön elő. A dokim a Silaut kenőcsöt adta,hogy lézerezés után azzal kenjem.

Használ is meg mem is! Ön szerint is ezt a krémet kellene használnom? Milyen vitaminokat szedjek,hogy eltűnjön végleg a hpv?

EXTRA AJÁNLÓ

Köszönöm válaszát! Kedves Kérdező!

a paraziták kezelése nugátban a legjobban

A Sliaut krémet a lézerkezelés okozta hámsérülés miatt érdemes használnia. A lézersugár eltávolítja a szemölcsöket, de természetszerűleg hámsérülés keletkezik az adott helyen.

immunomax condyloma in

Használja bátran a krémet, segít a gyorsabb gyógyulásban! Az immunrendszerét mindeképpen erősítse közben akár nagy dózisú C-vitamin szedésévelés fontolja meg a védőoltást! Az elsö 9 komponensü hpv oltàs megkaptam junius Nem szeretnék kicsuszni a határidöböl.

A szemölcs kialakulása

Vàlaszàt elöre is köszönöm. Üdvözlettel : Ildikó Kedves Ildikó! A decemberi 3.

papillómától milyen gyógyszerek