Csillóférgek. A csillogó férg: az osztály jellemzője és leírása. A csillogó férgek képviselői


Hírek és társadalom A Vörös Könyv első alkalommal került bemutatásraa közvélemény a múlt század közepén.

csillóférgek

A kiadvány kezdeményezésére az angol zoológus, Csillóférgek Scott készítette. Több kötet oldalain csillóférgek ismertették az állatok és növények világának képviselőit, amelyek teljes megsemmisülés veszélyének vannak kitéve. Az esemény után egyenként megjelenta volt szovjet köztársaságok csillóférgek könyvei. A huszadik század nyolcvanas évében összeállították az úgynevezett Volga Vörös Listákat és az Urálokat.

Anatómia és fiziológia: test alakja, integumentum

Aztán úgy döntöttek, hogy az egyes orosz régiók számára külön kiadványokat készítenek. Lássuk, mi ez a könyv A Tatarstan vörös könyve aa köztársaság jogszabályai szerint kiadott dokumentum.

Ez nemcsak az csillóférgek védett vadon élő állatokra vonatkozó adatokat tartalmazza, hanem felsorolja azok eltűnésének okait és azok védelmét szolgáló intézkedéseket.

A kiadványt először ben csillóférgek közzé, tíz év elteltével az abban szereplő lista frissült, majd csökkent.

csillóférgek

Mindezen változások eredményeképpen a Tatarstan Vörös Könyv fajta növényt, gomba és állatot tartalmaz, amelyek közül az állatvilág képviselői. Ezek mind hat kategóriába sorolhatókamely jelenleg a növény- és állatvilág egyes képviselőinek szirup gyerekeknek giardia jellemzi.

csillóférgek

Így a 0. Ilyen publikációk, beleértve a Vörös Könyvet isTatarstan, ezek nem végső esetben a dokumentumok, más csillóférgek különböznek, mivel állandó változtatásokat igényelnek.

Meg fogjuk érteni, hogy milyen könyv

Például a Tatarstan Vörös Könyvének néhány állata csillóférgek "visszavonult" az csillóférgek az erdőkbe, köztük egy marmot, vagy más módon egy európai, szürke partridge és barnamedve.

Ez csak a védők munkáját jelzia természet hatékonynak bizonyult és segítette ezeket a gyönyörű teremtményeket túlélni. Sajnos a Fehérnemű területéről eltűnt listákon a Tatarstan-i állatok, mint a sable, wolverine, a rénszarvas állatok jelennek meg.

  1. Szemölcsök és óvszerek
  2. Rivanol férgektől
  3. Lépésről lépésre Planaria az akváriumban: hogyan lehet megszabadulni?
  4. A csillogó férg: az osztály jellemzője és leírása. A csillogó férgek képviselői

És még sokan mások, akiket soha nem tudtak megmenteni. Csillóférgek az emlősök, a halak, a madarak és a kétéltűek képviselői mellett vannak olyan szakaszok is, amelyek között szerepel a Tatarstan Vörös Könyv. Veszélyeztetett fajok Ami az állatokat illeti, az alábbi fajok szerepelnek a Vörös Könyvben: - rovarölők apró, fogatlan, csillóférgek, sün ; - denevérek kétszínű bőr, északi bőr, rókaerdő, törpe törpe, gigantikus csillóférgek ; - rágcsálók szivárványos vörös, nagyméretű gerenda, sztyeppék, szürke hörcsög, eversmann csillóférgek ; - ragadozó vidra, európai nyérc, héj, kőköves.