Kerék


kerék

Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási kerék 1. Ez esetben átalánydíjat tüntetünk fel, amit a megrendelés összeállításakor vásárlóink a kosárban is látnak.

MILLIOMOS HÁZAT ÉPÍTETT A HÁZAM ALÁ A MINECRAFTBAN!

Ez esetben nincs szükség további egyeztetésre, ha a megrendelést a vásárló véglegesíti, azt mi azonnal elkezdjük feldolgozni és a lehető legrövidebb időn belül átadjuk azt szállító partnerünknek. Az összekészítés fázisairól kerék a csomag szállítónak történő átadásáról vásárlóinkat minden esetben tájékoztatjuk.

kerék

A kosában legalább egy olyan termék kerék, aminek szállítását partnereink nem vállalják, vagy annak szállítását állagmegóvás lehetetlensége miatt a Praktiker Kft. Ebben az esetben a megrendelést a vásárló nem tudja véglegesíteni, csak áruházi átvétel megjelölésével. Amennyiben olyan terméket helyez a kosarába, melyet nem tudunk házhozszállítással értékesíteni, javasoljuk, hogy ezt a terméket a kosárból törölje, így a megrendelés többi részét kiszállítjuk.

kerék

A nem szállítható terméket az Önhöz legközelebbi Praktiker áruházban tudja megvásárolni, amennyiben ott rendelkezésre áll az Ön által rendelt mennyiség. Az így jelölt termékek online rendelésére nincs lehetőség. Olyan  termékek vannak ellátva ezzel a kerék, melyek kifutó termékként kerék csak mintadarabként találhatóak a készlettel rendelkező áruházban csak személyes megtekintés után érdemes megvásárolnivagy  élő növények, melyek vásárlásánál, kiválasztásánál kerék szubjektív szempontok játszanak szerepet, illetve romlandó élelmiszerek.

kerék

Szavatossággal, jótállással kapcsolatos általános információk: A Termékleírás menüpontban található, hogy az kerék termék vonatkozásában milyen jogosultság szavatosság, jótállás érvényesíthető. Kellékszavatosság: A vásárolt termék ek re a Polgári Törvénykönyv A vásárlást követő fél évig az eladó kötelezettsége a bizonyítás, fél év elteltével a vásárló kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása.

Vállalkozás esetén a kellékszavatossági igényérvényesítés határideje 1 év, kezdettől fogva a vállalkozás kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása. kerék

Ipari kerék és görgő webshop

Jótállás: A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja.

A féreg fájdalmas jótállásból eredő jogok a jótállási jeggyel, vagy ennek hiánya esetén a fogyasztó számára kiállított fizetési bizonylattal számla kerék nyugta érvényesíthető.

kerék

Gyártói önkéntes garancia: A gyártó a saját termékére önkéntesen is vállalhat garanciát. Az önkéntes gyártói garanciavállalás feltételeit a gyártó határozza meg saját belátása szerint. Ennek tényét és az igénybevétel feltételeit a használati útmutató kerék külön garanciajegy rögzíti.

Poliuretán kerekek és görgők Fröccsöntött poliuretán futófelületű kerekek és görgők Forgóvillás görgők és fixvillás görgők PU futófelületű kerekekkel fröccsöntött, termoplasztikus elasztomerből, rendkívül kopásállók és csekély a gördülési ellenállásuk.